بسته اخبار اجتماعی در روز سه شنبه

تغییر نرخ ارز دارو فعلا به صلاح نیست، خالكوبی مشهود مانع صدور گواهینامه

تغییر نرخ ارز دارو فعلا به صلاح نیست، خالكوبی مشهود مانع صدور گواهینامه پرشین رز تغییر نرخ ارزِ دارو فعلا به صلاح نیست، خالكوبی مشهود مانع صدور گواهینامه


به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، در ادامه به بعضی از مهم ترین اخبار اجتماعی ایسنا اشاره شده كه با كلیك روی تیتر هر یك از آنها، متن كامل خبر در دسترس خواهد بود:
«خالكوبی» مشهود مانع صدور گواهینامه
سرهنگ موسوی پناه، رئیس دایره آموزش همگانی پلیس راهور فاتب اظهار داشت: خالكوبی های مشهود و نامتعارف افراد، مانع از صدور گواهینامه برای فرد متقاضی می شود.
مزایای ورود به دانشگاه فرهنگیان برای پسران/ورود ۲۰ هزار معلم جدید به مدارس در مهر ۹۸
حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینكه این دانشگاه امسال ۲۰ هزار معلم تحویل آموزش و پرورش می دهد، اظهار داشت: كف نیاز آموزش و پرورش ۷۸ هزار معلم است.
وی با اشاره به اینكه استخدام در این دانشگاه رسمی و قطعی است، اظهار داشت: ۲۱۲۰ رتبه زیر ۵۰۰ دانشگاه فرهنگیان را انتخاب كردند. ۴ سال از مدت زمان تحصیل افراد جزو سوابق خدمت آنها شمرده می شود و اگر پسر باشند نیز دوره آموزشی را می گذرانند ولی سربازی ندارند.
رئیس سازمان جنگل ها خبر داد
پرداخت حقوق عقب افتاده نیروهای جنگل های شمال، به زودی
خلیل آقایی، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری اظهار داشت: حقوق عقب افتاده قرقبانان و نگهبانان جنگل های شمال به زودپرداخت می شود.
وی ادامه داد: متاسفانه به سبب مسائل و مشكلات مالی كشور، چندین ماه است كه سازمان جنگل ها بودجه ای برای پرداخت حقوق نگهبانان و قرقبانان جنگل دریافت نكرده است البته برخی شركت های بهره بردار از تمكن مالی خوبی برخوردار می باشند و حقوق این افراد را پرداخته كرده اند. در واقع در این مورد ما باید بدهی خود به این شركت ها را پرداخت نماییم.
تربیت معلمان ویژه برای «مدارس تیزهوشان»
فاطمه مهاجرانی، رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان از برنامه ریزی برای تربیت معلمان مدارس تیزهوشان در دانشگاه فرهنگیان امسال آگاهی داد و اظهار داشت: چارت نیروی انسانی در مدارس استعدادهای درخشان مانند نیروی عادی دیده شده كه بسیار ضربه زننده است. معلمان متعلق به ما نیستند و یكی دو سالی اینجا می مانند و بعد جابجا می شوند و به مدارس دیگر می روند.
آغاز غربالگری شنوایی ۳ تا ۵ ساله ها
مینو رفیعی، معاون پیش گیری از معلولیت های سازمان بهزیستی كشور جزئیات اجرای طرح غربالگری شنوایی و بینایی سازمان بهزیستی را تشریح نمود.
وی درباب طرح جدید غربالگری شنوایی ۳ تا ۵ ساله ها ارائه داد و اظهار داشت: این طرح اخیرا از طرف سازمان بهزیستی كشور شروع شده است چونكه علت اختلال شنوایی در كودكان بین این سنین متفاوت از سنین نوزادی است. اختلال شنوایی در نوزادی معمولا ژنتیكی است، اما در سنین بالاتر معمولا اكتسابی است؛ یعنی كودك امكان دارد در بدو تولد سالم باشد اما بعدا به سبب عفونت های مكرر گرفتار مشكل شده و حتی خانواده متوجه آن نشود. بنا بر این نیازمند اجرای غربالگری در سنین ۳ تا ۵ سال نیز بودیم كه در این خصوص غربالگری برای ۵۰ تا ۶۰ هزار كودك سال قبل انجام شد. اما این طرح را اندك اندك گسترش می دهیم تا مشكلات آن به تدریج استخراج شود.
كنترل و رصد مشمولان بیمه «كارگران ساختمانی»/احتمال حذف ۳۰ درصد از لیست قدیم
مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نخستین جلسه خبری خود ضمن تببین اولویت ها و سیاست های كاری اش به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در مورد خالی شدن ظرفیت ۲۶۰ هزار نفری بیمه كارگران ساختمانی و پوشش افراد جدید اظهار داشت: این آمار، آمار دقیقی نیست كه بخواهیم ۲۶۰ هزار نفر را جایگزین نماییم. حالا بیشتر از ۳۵۰ هزار مشمول داریم. برداشت ما از روند بازرسی ها این است كه افرادی مشمول این لیست هستند و از این خدمات استفاده می نمایند كه كارگر نیستند. سامانه ای تعریف شده كه اطلاعات افراد مشمول كه بیمه كارگر ساختمانی دارند با دستگاه های مختلف چون اصناف كنترل شود و اگر تعارض وجود دارد این افراد حذف شوند.
چند پزشك عمومی، متخصص و فوق تخصص داریم؟
دكتر محمد جهانگیری، معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشكی با رد مباحثی در خصوص وجود انحصار در حوزه پزشكی كشور، آمار و ارقام مربوط به تعداد پزشكان عمومی، متخصص و فوق تخصص دارای پروانه مطب را اعلام نمود.
وی درباره بحث فرار مالیاتی پزشكان، اظهار داشت: برخی مكررا از كلمه فرار مالیاتی استفاده می نمایند، اما ما برمبنای قانون با سازمان امور مالیاتی تفاهم نامه داشته ایم كه جامعه پزشكی برمبنای ضرایب سازمان امور مالیاتی و اظهارنامه، مالیات شان را پرداخت می كنند. حال اگر عده ای می خواهند مالیات جامعه پزشكی را با چرتكه دیگری حساب كنند و اسمش را فرار مالیاتی می گذارند، درست نیست. سازمان امور مالیاتی بارها اعلام نموده كه جامعه پزشكی یكی از منظم ترین مالیات دهندگان است.
مشاوران چه نظری درباره «ازدواج» به شما می دهند؟
امین رفیعی پور، مشاور رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ایران در حوزه سلامت، نحوه ارائه خدمات مراكز مشاوره به افراد، قبل و پس از ازدواج را تشریح نمود.
وی اظهار داشت: در ابتدا از پسر و دختر به صورت مجزا تست های شخصیت شناسی و نیاز سنجی گرفته و سپس آنها می توانند در جلسات مشاوره روانشناسی كه بین شش تا هشت جلسه برگزار می گردد حضور یابند. در این جلسات به صورت تخصصی به زوجین مشاوره داده می شود، اما در نهایت این زوجین هستند كه باید تصمیم قطعی خودرا برای ازدواج با فرد مورد نظر بگیرند، چونكه مشاوران و روانشناسان در این مراكز معمولاً نظر قطعی نمی دهند مگر آن كه اختلال روانی شدیدی در یكی از طرفین مشاهده شود.
معاون كل وزارت بهداشت:
تغییر نرخ ارزِ دارو فعلا به صلاح نیست
دكتر ایرج حریرچی، معاون كل وزارت بهداشت چهار مشكل ناشی از آزاد شدن ارزِ دارو را تشریح نمود و اظهار داشت: هم اكنون تاكید وزارت بهداشت این است كه تا زمانی كه در مملكت دلار ۴۲۰۰ تومانی هست، اولویتش برای دارو از هر چیز دیگری بیشتر است.
وی اصرار كرد كه در همین وضعیت فعلی ۳۲ درصد پرداختی از جیب مردم برای دارو صرف می شود و این عدد نسبت به ۱۰ سال قبل كه در حد ۱۷ درصد و ۲۰ درصد بوده است، رشد قابل توجهی را نشان داده است.
معاون انسانی سازمان محیط زیست:
هیچ وزیری را به خاطر محیط زیست استیضاح نمی كنند
مسعود تجریشی، معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست از اجرا نشدن مصوبات و قوانین كاهش آلودگی هوا توسط برخی دستگاه های اجرایی همچون وزارت صنعت و وزارت كشور انتقاد نمود و اظهار داشت: نمایندگان هیچ وقت وزیری را به خاطر محیط زیست استیضاح نمی كنند.
تجریشی اضافه كرد: متاسفانه یك بارهم نشده كه نمایندگان در حوزه محیط زیست كسی را استیضاح كنند. معمولا استیضاح ها برای منفعت خاص صورت می گیرد نه برای منفعت عام. برای مثال اگر كارخانه یا سدی ساخته نشود نمایندگان بلافاصله مسئولان مرتبط را استیضاح می كنند اما هیچ گاه ندیده ایم كه نمایندگان كسی را به خاطر مسائل زیست محیطی استیضاح كنند یا ندیده ایم كه مجلس یك دفعه از دولت بخواهد در مورد عدم اجرای قوانین محیط زیستی پاسخگو باشد.
اولتیماتوم پلیس به بانكهای بدحساب در واریز جرائم رانندگی
سردار كمال هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با آگهی به بانك ها و سامانه های وصول جرائم رانندگی از آنان خواست كه مبالغ جرائم رانندگی را بدون تعلل به خزانه واریز نمایند.
وی در مورد مشكل در پرداخت جرائم رانندگی از برخی اپلیكیشن ها اظهار داشت: هم اكنون پرداختی های جرائم رانندگی از چهار بانك به ۳۲ بانك افزایش یافته و به اپلیكیشن ها و كدهای دستوری ( USSDها ) هم مجوز داده شده كه جرائم را دریافت نمایند، اما بخش زیادی از بانك ها در پرداخت سریع وصولی ها تعلل می كنند بطوری كه گاهی این تاخیرها به بیشتر از ۵۰، ۸۰ و ۱۶۰ساعت رسیده است كه در این خصوص به تمامی بانكها و برخی اپلیكیشن ها و USSDها اعلام نموده ایم كه در صورت تاخیر واریزی جرائم به خزانه، بوسیله رسانه و جراید به مردم اطلاع رسانی خواهد شد و این بانكها دیگر مجاز به دریافت وصولی جرائم از مردم نیستند.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف كرد؟
«خالكوبی» مشهود مانع صدور گواهینامه
واكنش وزیر بهداشت به مباحث مربوط به كمبود پزشك
كنترل و رصد مشمولان بیمه «كارگران ساختمانی»/احتمال حذف ۳۰ درصد از لیست قدیم
آمار و ارقام تعداد دانشجویان پزشكی/پزشكانی كه ترجیح می دهند "عمومی" بمانند



1398/05/16
15:52:09
5.0 / 5
4490
تگهای خبر: آب , آزاد , آلودگی , برگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه