مدیركل مشاركت های سازمان محیط زیست تشربح كرد

تاثیر توانمندسازی تشكل های محیط زیستی بر ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست

تاثیر توانمندسازی تشكل های محیط زیستی بر ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست مدیر كل دفتر مشاركت مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست تاكیدكرد: توانمندسازی ساختاری، تخصصی، اطلاعاتی و مدیریت منابع نهادهای مردمی محیط زیست منجر به توانمندسازی مردم و ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست در بین آحاد و طبقات جامعه می شود.


به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا ژیلا آقایی با انتشار متنی به مناسبت روز تشکل ها و مشارکت اجتماعی (۲۲ مرداد ماه) نوشت: این روز فرصتی مغتنم برای قدردانی از حضور و اثرگذاری تشکل ها و سازمان های اجتماع محور و ثمرات مطلوب نقش آفرینی آنها در تقویت انسجام و هم افزایی اجتماعی برای حصول به گام های مؤثری برای رفع و یا کاهش معضلات اجتماعی، فرهنگی، محیط زیستی و... است.
مدیر کل دفتر مشارکت مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: سازمان های مشارکت محور خصوصاً درسال های اخیر توانسته اند با دستیابی به بلوغ فکری و عملی، نیروی محرکه ای توانمند برای حضور آگاهانه مردم درعرصه های گوناگون اجتماعی به شمار آیند.
وی افزود: سازمان های مردم نهاد، نهادهای خودجوش مدنی هستند که احساس مسئولیت اجتماعی را وظیفه و رسیدن به آرمان های یک جامعه مردم سالار را هدف نهایی خود می دانند و از آنجائیکه از متن جامعه برخاسته اند، از اعتماد اجتماعی برخوردار می باشند و بنا به خاصیت و ذات فعالیت در چارچوب تشکل های تخصصی و مردم نهاد، بهره مندی از نعمت حضور مردم و اهتمام به رفع مشکلات و دغدغه های اجتماعی را دارا هستند.
آقایی افزود: این تشکل ها با تاکید بر سرمایه برآمده از اعتماد و ارتباط مردمی، حلقه ارتباطی مستحکمی جهت تعامل دولت با مردم ایجاد کرده اند و شور و نشاط و انگیزه مضاعفی برای حرکت رو به رشد و توسعه پایدار کشور محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه وجود و تنوع سازمان های غیر دولتی مبین بلوغ اجتماعی و سیاسی هر جامعه است، تاکیدکرد: امروزه یکی از نقش های اساسی سازمان های مردم نهاد محیط زیستی، کوشش برای ارتقای سطح مشارکت های اجتماعی در حفاظت از محیط زیست و جایگاه ویژه آنها در توسعه سرمایه اجتماعی دراین حوزه خطیر و بسیار پراهمیت است.
آقایی افزود: در این شرایط تقویت این سازمان ها از ساز و کارهای پروسه توسعه پایدار می باشد چونکه آنها با هدف جلب مشارکت مردمی و بالا بردن سطح آگاهی های زیست محیطی جامعه و دستیابی به پایداری محیط زیست به وجود آمده اند و بی گمان توانمندسازی ساختاری، تخصصی، اطلاعاتی و مدیریت منابع این نهادهای مردمی، منجر به توانمندسازی مردم و ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست در میان آحاد و طبقات جامعه شده و زمینه ساز بهینه سازی فرآیندهای توسعه کشور خواهد شد.
وی افزود: در همین راستا سازمان حفاظت محیط زیست خط مشی مبتنی برتعامل و همکاری اقدام محور با سازمان های مردم نهاد محیط زیستی را در همه سطوح مدیریتی مجموعه خود طی سه سال اخیر دنبال کرده و برای دستیابی به تاثیرات عملی نقش آفرینی سمن های محیط زیستی و سازمان های اجتماع محور این حوزه، در امر توانمندسازی و آموزش جوامع محلی شهری و روستایی با تاکید بر آموزش های عمومی و توسعه مشارکت همگانی، با همکاری صندوق ملی محیط زیست و ظرفیت قانونی ایجادشده، حمایت مالی از اجرای طرح ها و ایده های عملیاتی تشکل های محیط زیستی را دردست اجرا دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع سازمان حفاظت محیط زیست، آقایی در آخر ابراز امیدواری کرد که این فرصت قانونی و این تعامل توانمندساز، تحولی قابل توجه در همکاری دونهاد دولتی وغیردولتی در حوزه محیط زیست را سبب شود و ضمن تقویت نهاد مردمی محیط زیست کشور به ارتقای سطح آگاهی و تغییر رفتار جامعه مخاطب و آحاد مردم در حوزه حفظ و بهبود وضعیت محیط زیست کشور بینجامد.



1399/05/22
22:20:31
5.0 / 5
2572
تگهای خبر: حفاظت , زیست محیطی , سرما , محیط زیست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه