ناگفته های تنها محیط بان قطع عضو کشور
به گزارش پرشین رز کمتر کسی است که نام محیط بان «سید امین هادی پور» یا داستان او را نشنیده باشد؛ محیط بانی که حین مأموریت در پاسگاه محیط بانی مورد برخورد گلوله متخلفان قرار گرفت و پای خویش را از دست داد اما به قول این محیط بان با گذشت بیشتر از یک سال نه تنها جانبازی او احراز نشده بلکه موفق به تهیه پروتز مورد نظرش و دریافت خسارت یا بیمه بابت نقص عضو نشده است.
به گزارش پرشین رز به نقل از ایسنا، حوالی صبح ۲۶ فروردین سال قبل چهار نفر ناشناس با نقاب هایی بر صورت به پاسگاه محیط بانی کارون واقع در شهرستان گتوند استان خوزستان هجوم بردند و محیط بان سید امین هادی پور که تنها در این پاسگاه حضور داشت را مورد برخورد گلوله در ناحیه زانو قرار دادند. این متخلفان بعد از یک ساعت و نیم که او را گروگان گرفته و مورد ضرب و شتم و آزار و اذیت قرار داده بودند، گاوصندوق حاوی سلاح های محیط بانی را سوار بر خودروی سرقتی کردند و متواری شدند. از آنجاییکه فرمانداری به علت انتشار کرونا راه هایی را که به سمت تفرجگاه های طبیعی می رفت، به وسیله خاکریز بسته بود و فقط چند راه فرعی باز بود، این متخلفان خودرو و گاوصندوق را رها کردند و پیاده گریختند.
مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست هنگام حضور در بیمارستان از محیط بان هادی پور خواسته او را سوال کردند که او هم خواسته خویش را پای مصنوعی هوشمند با متد روز برای ادامه فعالیت عنوان نمود و سازمان حفاظت محیط زیست هم این خواسته او را قبول کرد و وعده تهیه پای مصنوعی هوشمند به او داده شد. سید امین هادی پور در اینباره می گوید: «پس از آن با وعده های داده شده توسط مسئولین در خصوص تهیه پروتز هوشمند و درخواست پیش فاکتور، با جستجوی فراوان، نمایندگی شرکت کالای مدنظر را پیدا و پیش فاکتور تهیه کردم.» اما چندی بعد این سازمان اعلام نمود که قادر به پرداخت هزینه این پای مصنوعی هوشمند ساخت کشور آلمان نیست. حالا بعد از گذشت بیشتر از یک سال از این حادثه که منجربه قطع شدن پای این محیط بان و انجام چند عمل جراحی روی پایش شده است، هنوز مبحث جانبازی و تأمین پای هوشمند که در ایام اول بعد از حادثه قول آن به او داده شده بود نه تنها میسر نشده بلکه اظهار نظرات مختلفی در این حوزه مطرح می شود.
منوچهر فلاحی- معاون یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور- اخیرا در برنامه تلویزیونی «درنگ تنهایی» که ۱۵ مرداد ماه از شبکه یک سیما پخش شد، گفته است: پزشکان کشور پای مصنوعی ساخت داخل را برای این محیط بان تجویز کردند چونکه هزینه نگهداری پای مصنوعی خارجی زیاد است و چکی برای تهیه پای مصنوعی این محیط بان از جانب شرکت بیمه طرف قرارداد سازمان حفاظت محیط زیست به او داده شده است اما محیط بان هادی پور آنرا نگرفته و او تنها پای مصنوعی خارجی می خواهد. وی همینطور اظهار کرده است: حالا کشور در شرایط تحریم است و اگر این محیط بان پا را از کشور آلمان بیاورد و مشکلی برای او پیش آید، سازمان حفاظت محیط زیست چه کاری می تواند انجام دهد تا این پا برای او مشکلی ایجاد نکند؟
سال گذشته هم سرهنگ جمشید محبت خانی- فرمانده یگان حفاظت محیط زیست- اظهارات مشابهی داشت در خصوص این که «پروتز پای داخلی هزینه های کمتری دارد و فرقی با نمونه خارجی ندارد و تهیه پای مصنوعی هوشمند خارجی علاوه بر هزینه های گزاف اولیه در مرحله نگهداری هم هزینه بر است.»
محیط بان هادی پور در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به این که برخی فعالان محیط زیست فراخوان هایی برای جمع آوری کمک های مردمی بابت تهیه پای مصنوعی هوشمند دادند، خاطرنشان می کند که سقف مبلغ این فراخوان را با احتساب هزینه ای که سازمان حفاظت محیط زیست قرار بود بعنوان خسارت پرداخت کند، تعیین کرده بودند اما متاسفانه سازمان حفاظت محیط زیست کمکی نکرد و دیه ای- که ما می خواستیم به همراه کمک های مردمی برای تهیه پای مصنوعی بپردازیم، آن هم در شرایطی که نرخ یورو ماه به ماه افزایش پیدا می کند- را پرداخت نکرد و این لطمه بزرگی به من است. چه کسی می خواهد جوابگوی این وضعیت باشد؟
این محیط بان اضافه می کند: اگر قرار باشد پای هوشمند تهیه شود آن هم با هزینه فراخوان مردم، پس هزینه نگهداری آن هم به عهده سازمان حفاظت محیط زیست نخواهد بود. از طرفی تهیه پروتز مورد نظر نیازمند سفر به آلمان نیست و کسانی که ادعا می کنند حتما برای دریافت این پای مصنوعی هوشمند باید به کشور آلمان سفر کنم یا اطلاعات کافی ندارند یا خلاف واقع مبحث را بیان می کنند. این شرکت در گذشته در ایران هم نمایندگی داشته اما به خاطر تحریم ها آنرا معلق کرده اند اما همچنان در بعضی کشورهای همسایه نمایندگی این شرکت وجود دارد.
چکی بابت تهیه پای مصنوعی یا دیه به من تحویل داده نشده است
او همینطور درباره چکی که به قول معاون یگان حفاظت سازمان محیط زیست برای تهیه پای مصنوعی ساخت داخل کشور به هادی پور داده شده و او قبول نکرده است، تصریح می کند: چکی به من داده نشده بود و بعد از روی آنتن رفتن این برنامه با من تماس گرفتند که چک آماده است و می خواهند تحویل اداره کل محیط زیست استان خوزستان دهند تا به حساب من واریز شود این درحالیست که معاون یگان حفاظت محیط زیست در این برنامه گفته بود که چک را به من تحویل دادند و من آنرا نگرفتم. چرا نباید می گرفتم؟ اصلا در این چک نوشته نشده که برای پای مصنوعی است بلکه نوشته بابت پرداخت علی الحساب دیه در ارتباط با بیمه شده است. این چک بخشی از دیه من است، پس چرا به نام زیان دیده نیست و به اسم اداره کل محیط زیست استان خوزستان نوشته شده است؟
این محیط بان ادامه می دهد: این چک علی الحساب پول دیه برای نقص عضو است که هنوز به دست من نرسیده است. تاریخ صدور این چک در ارتباط با سال قبل است، چرا تابحال تاخیر داشته و چرا من باید چکی که به نام اداره کل محیط زیست استان خوزستان است را تحویل بگیرم؟
چک ارسالی از جانب شرکت بیمه برای اداره کل محیط زیست استان خوزستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب