پیدا کردن نزدیکترین فیزیوتراپی

پیدا کردن نزدیکترین فیزیوتراپی فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپیست ها صورت می گیرد که در واقع متخصصان دارای مجوز در حیطه سلامت می باشند.


آشنایی با فیزیوتراپی

کلمه ی فیزیوتراپی از دو جزء فیزیو و تراپی تشکیل شده است، که واژه ی فیزیو به معنای فیزیولوژیک، جسمانی و طبیعی بوده و واژه ی تراپی به معنای درمان می باشد. فیزیوتراپی در واقع یکی از علوم اصلی توانبخشی بوده که زیر مجموعه rehabilitation و توانبخشی است و شیوه ای در درمان بیماری ها و اختلالات عصبی، ماهیچه ای و اسکلتی با استفاده از تمرینات ورزشی، تجهیزات مکانیکی و جریان‌های الکتریکی و سایر عوامل فیزیکی دیگر می باشد. بنابراین به صورت کلی می توان گفت که فيزيوتراپي يکي از شاخه های پزشکی و توانبخشی بوده که به صورتی کاملاً مفید به درمان بیماری ها و اختلالات سیسم اسکلتی و عضلانی و هم چنین مشکلات ناشی از بیماری های مغز و اعصاب کمک بسزایی می کند و باعث افزایش سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد می شود. در روش های مختلف فیزیوتراپی از عناصری همچون گرما، جریان برق، پرتوهای فرابنفش، نور، پرتوهای فروسرخ و انواع مناسب ورزش ها استفاده می شود. از ورزش، نور، پرتوهای فرابنفش و فروسرخ، گرما و جریان برق استفاده می‌شود. اگر شما ساکن تهران هستید می توانید با استفاده از سایت معتبر دابی برای فیزیوتراپی غرب تهران و فیزیوتراپی شرق تهران به این لینک ها مراجعه نمایید.

انجمن جهانی فیزیوتراپی، فیزیوتراپی را چنین تعریف می کند: "فیزیوتراپی به فرد کمک می کند تا توانایی های خودرا بالا ببرد، یا در شخصی که بیماری پیش رونده مثل ام اس دارد توانایی هایش را حفظ نماید، یا در کسی که یک سری از توانایی های خود را از دست داده، فعالیت ها و توانایی های جایگزین را پیدا کرده و به فرد آموزش های لازم جهت حفظ حداکثر استقلال را بدهد". پس می توان فیزیوتراپی را به عنوان علمی تعریف کرد که نه تنها در بهبود کیفیت زندگی افراد نقش بسزایی را دارد، بلکه می تواند از ایجاد آسیب ها نیز پیشگیری نماید.

بر اساس اتحادیه جهانی فیزیوتراپیست ها (WCPT)، فیزیوتراپی مربوط به شناسایی و به حداکثر رساندن کیفیت زندگی و پتانسیل حرکتی در حیطه های ارتقاء ، پیشگیری، درمان، توانبخشی و بازتوانی می باشد که خدماتی را به افراد ارائه می دهد تا حداکثر میزان تحرک برای آنها ایجاد، حفظ و بازیابی شود. قابل ذکر است که فیزیوتراپی توسط فیزیوتراپیست ها صورت می گیرد که در واقع متخصصان دارای مجوز در حیطه سلامت می باشند که باید دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد و یا دکترای رشته فیزیوتراپی باشند.

 

فواید فیزیوتراپی

افراد به دلایل مختلفی نیاز به مراجعه به فیزیوتراپی دارند، از جمله این عوامل و دلایل می توان موارد زیر را نام برد:

  • کاهش درد در نواحی مختلف بدن از جمله کمر، زانو و ... ، که با کمک فیزیوتراپی می توان بسیاری از مشکلات ارتوپدی از جمله آرتروز، شانه منجمد، تاندونیت، پارگی ماهیچه، پیچ خوردگی ها و ... را با استفاده از روش های مختلف بهبود بخشیده و به کاهش درد آن نواحی کمک کرد.
  • بهبود تعادل افراد جهت جلوگیری از زمین خوردن و کاهش خطر آن به خصوص در سالمندان که فیزیوتراپیست می تواند ورزش های تعادلی را آموزش داده و به تقویت ماهیچه ها کمک کند و بدین ترتیب سبب بهبود تعادل و جلوگیری از زمین خوردن افراد به خصوص سالمندان می شود.
  • بهبود توانایی های حرکتی در فرد
  • توانبخشی بعد از سکته ی مغزی، تصادف و یا جراحی که برای مثال انجام ۳ تا ۴ ماه فیزیوتراپی می تواند تأثیرات سکته مغزی بر اندام ها را برطرف نماید.
  • آموزش چگونگی استفاده از عضو مصنوعی در بدن
  • پیشگیری از ناتوانی ها و یا برخی از جراحی ها که در برخی از شرایط های خاص، بیماران نیاز به جراحی دارند اما با استفاده از فیزیوتراپی می توان بیمار را درمان کرد و بدین ترتیب فیزیوتراپی بدون جراحی سبب کاهش عوارض پس از جراحی شده و هم چنین اقتصادی تر از جراحی می باشد.
  • کمک به جراحی که گاهی اوقات برای برخی از جراحی ها مانند جراحی ستون فقرات، تعویض مفصل زانو، تعویض مفصل ران، جراحی ترمیم رباط و ... لازم است که ماهیچه ها قبل از جراحی تقویت شوند و این تقویت عضلات به بیمار کمک می کند تا ریکاوری سریع تری داشته باشد.
  • جهت کنترل ادرار و مدفوع
  • پیشگیری از آسیب ها و جراحت های ورزشی یا کمک به ترمیم آن ها، که فیزیوتراپیست می‌تواند به بهبود جراحت های ورزشی کمک نماید. برای مثال در زمین بازی، وجود یک فیزیوتراپیست به بازیکنان کمک می‌کند تا حداکثر توانایی خود را در بازی نشان داده و در صورت مجروح شدن به آن ها کمک می کند تا هر چه سریع تر ریکاوری شوند.
  • آموزش چگونگی استفاده ی صحیح از وسایل کمکی مانند واکر و عصا
  • کنترل دیابت، کنترل بیماری های ریوی و بیماری های قلبی که فیزیوتراپی می تواند در آن ها نقش بسزایی داشته یاشد. برای مثال در کنترل دیابت، فعالیت فیزیکی و تنظیم برنامه غذایی می تواند دیابت نوع ۲ را نموده و با اجرای بهترین ورزش های مخصوص کنترل وزن یک فیزیوتراپیست می تواند به بیمار کمک بسیاری نماید تا دیابت بیمار کنترل شود. هم چنین در رابطه با کنترل بیماری های قلبی، فیزیوتراپیست برای تقویت قلب به بیمار آموزش می دهد و به بهبود فاکتور جهشی بیمار کمک می کند و برنامه ای کامل برای توانبخشی قلبی عروقی ارائه می دهد.

به طور کلی می توان گفت که فیزیوتراپی به کاهش درد، تقویت عضلات و ماهیچه های بدن،  بازیابی تحرک و انعطاف پذیری، بالا بردن دامنه حرکتی مفاصل و حفظ وضعیت درست بدن کمک می کند.

اگر شما نیاز به فیزیوتراپی داشته باشید می توانید با مراجعه به سایت Dabi.ir لیست بهترین و مجهزترین فیزیوتراپی ها را ملاحظه نمایید. در سایت Dabi.ir می توانید به تمام فیزیوتراپی ها در تمام مناطق تهران از جمله فیزیوتراپی غرب تهران و فیزیوتراپی شرق تهران دسترسی داشته باشید، هم چنین به صورت محله ای نیز می توان لیست فیزیوتراپی ها را ملاحظه نمایید برای مثال فیزیوتراپی در تجریش، فیزیوتراپی در تهرانپارس و فیزیوتراپی سعادت آباد.

1400/06/18
17:31:53
5.0 / 5
795
تگهای خبر: رپورتاژ , سلامت , متخصص , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
persianrose.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پرشین رز محفوظ است

پرشین رز

گل و گیاه