مدیرعامل سازمان پارك ها و فضای سبز شهرداری اصفهان:
گرمای سال جاری فتوسنتز درختان چنار و بید اصفهان را متوقف کرد
به گزارش پرشین رز، مدیرعامل سازمان پارک های شهرداری اصفهان اظهار داشت: فتوسنتز درختان چنار و بید اصفهان در دمای ۵۰درجه تابستان سال جاری متوقف شده بود اما با روش های نوین مانند اندوتراپی تلاش در احیای آنها داشتیم.
به گزارش پرشین رز به نقل از مهر، مجتبی حق شناس در سی و پنجمین نشست کمیته تخصصی سیما، منظر و فضای سبز کلانشهرهای کشور عنوان کرد: کلانشهر اصفهان حدود پنج هزار و ۷۰۰ هکتار فضای سبز دارد که حدود ۲۸ متر مربع به ازای هر شهروند اصفهانی است؛ این عدد را میتوان برای شرایط سخت اصفهان قابل قبول دانست.
وی با اشاره به اینکه حدود ۶۱۰ پارک هم در اصفهان وجود دارد که بیشتر آنها تفرجگاهی است، اضافه کرد: رودخانه زاینده رود مدتهاست بسته شده و از ۴۴ چاه حریمی ۴۲ چاه خشک شده است ازاین رو ناچار به استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز شده ایم.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه اقدامات اجرایی تصفیه خانه های تکمیلی و آب شیرین کن هم انجام شده تا بتوانیم از آب های ذهاب استفاده نماییم، خاطرنشان کرد: حدود ۶۲ میلیون متر مکعب برای آبیاری فضای سبز شهر اصفهان نیاز داریم که با منابع موجود به صورت تقریبی حدود ۳۱ میلیون متر مکعب تأمین می شود.
وی افزود: مجبوریم با نصف آب موردنیاز شهر، فضای سبزمان را نگه داریم به این دلیل با روش هایی مانند به زراعی درختان را حفظ می نماییم.
حق شناس ضمن اشاره به اقدامات زیربنایی سازمان پارک ها و فضای سبز شهری شهرداری اصفهان تصریح کرد: رینگ مرکزی و پیرامونی شهر به طول بیشتر از ۱۰۰ کیلومتر و پیشرفت ۸۰ درصدی بزودی بهره برداری می شود.
وی تصریح کرد: ۲۱ مخزن در شش ماهه اول سالجاری در شهر راه اندازی شده تا رینگ به سمت مخازن هدایت شود و تصفیه خانه تکمیلی هم در دهکده المپیک در حال راه اندازی است.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهری شهرداری اصفهان با تکیه بر این که نباید صورت مسئله را درمورد توسعه فضای سبز پاک نماییم، افزود: پارک مشاهیر با مساحت ۲۴ هکتار، جنگل کاری شهرک پرتو با مساحت ۴۳ هکتار و پردیس سودان و شمس که در مجموع هشت هکتار است نقاط کلان توسعه فضای سبز اصفهان بوده و در دست اقدام است.
وی با تکیه بر این که برای مقابله با آلودگی هوا و گرمای هوا که هرسال بیشتر هم می شود باید به توسعه فضای سبز اقدام گردد، افزود: فتوسنتز درختان چنار و بید اصفهان در دمای ۵۰ درجه تابستان سال جاری متوقف شده بود اما با روش های نوین مانند اندوتراپی، خفته درمانی و تزریق به تنه تلاش در تقویت و احیای آنها داشتیم.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه تولید گونه های مقاوم در محله جروکان و محمودآباد اصفهان دنبال شده است، اظهار داشت: در باغ ایران زاد ۴۱۰ گونه بومی اصفهان برای پیشگیری از انقراض نگهداری می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب